Broušená karafa na vodu
JURA ENA5
Boční pohled
Nádržka na vodu
Cold Brew
Nastavitelné trysky
Čelní pohled
Zásobník na zrno
Detail trysky
Vršek kávovaru
Jura ena 5
Broušená karafa na vodu
JURA ENA5
Boční pohled
Nádržka na vodu
Cold Brew
Nastavitelné trysky
Čelní pohled
Zásobník na zrno
Detail trysky
Vršek kávovaru
Jura ena 5

JURA ENA5

Kávovar JURA ENA5 je ideální volbou pro milovníky kávy hledající inovaci a univerzálnost. Tento kompaktní automatický kávovar nabízí tři způsoby přípravyhorké, studené a jedinečné Light Brew, což z něj činí perfektní volbu pro jakoukoli příležitost.

S pokročilými technologiemi JURA, jako je Pulzní Extrakční Proces (P.E.P.®) pro intenzivní espresso a proces studené extrakce pro Cold Brew, poskytuje ENA5 širokou škálu chutí.

Elegantní design v barvě Night Inox, dotykový TFT displej a luxusní detaily, jako je diamantová nádržka na vodu, vytvářejí vizuální i uživatelský zážitek na nejvyšší úrovni.

 

Inovativní kávovar JURA ENA5 nabízí kreativní přístup k našemu současnému životnímu stylu!

JURA ENA 5 je první automatický kávovar vhodný pro každou myslitelnou situaci.

Jeho kompaktní formát nabízí tři různé procesy přípravy; horké, studené a zcela nové: Light Brew (jemné).

Použitím menšího množství kávy a extrakce při teplotě spařování cca. 60 °C, tím příprava Light Brew nabízí maximální chuťový požitek v šálku připravený k okamžitému napití.

Kávovar JURA ENA 5 se vyznačuje vysokým standardem kompaktní třídy v kombinaci s inovativními technologiemi JURA. Prezentuje se jako automatický kávovar pouze na černou kávu, který uspokojí touhu po něčem výjimečném.

Dotykový TFT displej ENA 5 zobrazuje tři způsoby přípravy kávy na různých barevných pozadích a nabízí milovníkům kávy jednoduchou vizuální nabídku. Zaoblené designové detaily v kombinaci s přímočarým stylistickým jazykem upoutají Vaši pozornost. Pozornost poutá i nádržka na vodu s diamantovým vzorem a chromovaná výpusť na kávu.

Kávovar JURA ENA 5 vyzařuje eleganci a jedinečnost v barvě Night Inox a potěší milovníky kávy, kteří jsou fanoušky inovací a prémiové kvality.

Klasika: Hot Brew

Intenzivní espresso a horká káva: JURA ENA 5 připraví oba klasické nápoje k dokonalosti. Pro získání absolutního maxima z jemné chuti espressa, je využit Pulzní Extrakční Proces P.E.P.®. Tím se optimalizuje doba extrakce a získává se více chuti z čerstvě namletých kávových zrn: pro vynikající espresso jako od baristy. Káva získává svůj vynikající a charakteristický tón z klasického způsobu přípravy. Obě speciality lze bez námahy přizpůsobit vašim individuálním chutím.

Vyjímečné: Cold Brew

Kávovar JURA ENA 5 zasahuje také do oblíbené kategorie kávových specialit připravovaných za studena.

Umí připravit studené nápoje stiskem tlačítka díky procesu studené extrakce. Při plně automatickém procesu studené extrakce, tak studená voda prokapává čerstvě pomletou kávou nízkou frekvencí a pod vysokým tlakem v souladu s metodou přípravy espressa. To zajišťuje, že typické ovocné aroma oblíbeného a ​​energií posilujícího Cold Brew se naplno projeví.

Nový svět požitků: Light Brew

Společnost JURA představuje inovativní přípravu kávy v kávovaru ENA 5 a to - jemnou extrakci. Light Brew se připravuje při cca. 60 °C a je připravováno s použitím menšího množství kávy, než u klasické horké přípravy. To vytváří zcela nový a jedinečný chuťový profil, který nabízí jemný nápoj, který je připraven k okamžitému ochutnání. Znalci oceňují Light Brew pro vzdušný a jemný aromatický tón.

Zatím zde nejsou žádná hodnocení
Zboží bylo přidáno na seznam přání
Produkt přidán k porovnání.