JURA W8
Pohled z levé strany
Pohled z pravé strany
Zásobník kávy
Zásobník na vodu
Uzamykatelná nádoba na zrno
JURA čištění
Trysky
Čelní pohled
Jura W8
JURA W8
Pohled z levé strany
Pohled z pravé strany
Zásobník kávy
Zásobník na vodu
Uzamykatelná nádoba na zrno
JURA čištění
Trysky
Čelní pohled
Jura W8

JURA W8

JURA W8 je automatický kávovar ideální pro menší kanceláře a domácnosti. Nabízí snadné ovládání přes TFT displej, rychlé mletí Aroma G3 mlýnkem a technologie P.E.P.® pro perfektní espresso i mléčné speciality stiskem jednoho tlačítka.

8464
V externím skladu
53 990 Kč
S DPH

Za tento produkt nejsou žádné věrnostní body.

 

Kávovar JURA W8 je navržený jako kompaktní, vysoce výkonné zařízení vhodné pro kanceláře a komerční prostředí.

V nabídce má 17 druhů káv, od espressa po cappuccino, díky mlýnku Professional Aroma Grinder (P.A.G.2) a technologii jemné mléčné pěny. Disponuje intuitivním ovládáním s 3,5" displejem a systémem Coffee Eye, který zajišťuje správné umístění šálku. S funkcí One-Touch Lungo a Pulzním Extrakčním Procesem (P.E.P.®) kávovar připravuje vysoce kvalitní kávové nápoje stiskem tlačítka.

Je ideální pro podniky s denní kapacitou až 50 šálků a nabízí flexibilní možnosti plateb díky standardu MDB. Volitelné rozhraní MDB 2.0 umožňuje připojení k nejpoužívanějším platebním systémům. Lze jej také použít s Pocket Pilot 2.0, bezplatným softwarem od společnosti JURA, který kombinuje bezkontaktní platby s účetním a řídícím systémem v uživatelsky přívětivém webovém prostředí.

Nadčasový design do každého prostředí

Díky kompaktnímu designu, čistým liniím a barvě Dark Inox, je kávovar JURA W8 kompaktní, nadčasový a elegantní. Vzhled a styl dotvářejí chromované prvky. JURA W8 dokonale zapadne do jakéhokoli designu interiéru, mistrovsky kombinuje estetiku a funkčnost způsobem, který mu zaručeně dodá univerzální přitažlivost.

Zatím zde nejsou žádná hodnocení
Zboží bylo přidáno na seznam přání
Produkt přidán k porovnání.