JURA X4
jURA x4 Čelní pohled
Příprava kávy
Detail displeje
Boční pohled
Víko nádoby na zrno
Uzamykatelné víko
Detail přípravy kávy
Trysky
Nádoba na vodu
JURA x4
JURA X4
jURA x4 Čelní pohled
Příprava kávy
Detail displeje
Boční pohled
Víko nádoby na zrno
Uzamykatelné víko
Detail přípravy kávy
Trysky
Nádoba na vodu
JURA x4

JURA X4

NOVINKA 2024

13 druhů kávových specialit - jednoduchý systém ovládání OneTouch - CZ menu - Pulsní Extrakční Proces P.E.P. - Professional Aroma Grinder 2+ - 3,5palcový barevný displej s tlačítky pro vysokou zátěž - programovatelná teplota horké vody - velké nádobky na vodu (5 l), odpad (40 porcí) i kávu (500 g)

 

Prémiový požitek z kávy

Kávovar X4 nabízí vyjímečný požitek z kávy.

Kávová zrnka jsou pomleta profesionálním mlýnkem Aroma Grinder (P.A.G.2) a příprava nápojů kombinuje tři inovativní JURA technologie.

Funkce One-Touch Lungo připraví aromatické kávy typu americano a lungo s jejich charakteristickými tóny k dokonalosti.

Populární café crèma těží z 3D technologie spaření, zatímco espresso se může pochlubit silnou a přitom vyváženou chutí díky Pulsnímu Extrakčnímu Procesu (P.E.P.®).

Kávovar X4 je založen na konceptu zaměřeného na uživatele a nabízí stylové funkce. Podporuje standard MDB a poskytuje flexibilní platební spojení.

X4 zaujme ergonomicky navrženými komponenty a také zamykatelným zásobníkem na kávová zrnka a také uzamykatelnou nádržkou na vodu.

Kávovar X4 nabízí milovníkům kávy jednoduché, intuitivní ovládání a především vynikající požitek z kávy. Je ideálním řešením pro cateringové firmy, samoobslužné prostory a otevřené kanceláře, kde se denně připravuje asi 100 šálků.

Vynikající kvalita kávy

Moderní profesionální mlýnek Aroma Grinder (P.A.G.2) slibuje dokonalé pomletí kávy a zajišťuje komplexní aroma každé kávové odrůdy a způsobu jejího pražení, které se dostane rovnou do šálku. Mlýnek zůstává mezi přípravami káv v klidovém režimu, pro jeho dlouhou životnost. Tři různé procesy přípravy zajišťují dokonalý výsledek a automaticky propůjčují požadované kávové specialitě její specifický charakter pouhým stisknutím tlačítka.

Displej a nádoba na zrno

Komplexní využití

X4 zapůsobí dvojnásobnou profesionalitou, protože splňuje potřeby jak provozovatelů, tak i milovníků kávy.

S 3,5palcovým displejem a přednastavenými tlačítky zajišťuje praktický přístup do celého světa požitků. Z provozního hlediska je jeho konfigurace a možnosti zamykání velmi působivá. Díky uzamykatelné nádržce na vodu a zásobníku na kávová zrna jsou chráněna před vnějšími zásahy a ergonomicky navržené díly, jako je odkapávací miska a nádoba na kávovou sedlinu, nabízejí snadné každodenní využití.

Nadčasový profesionální vzhled

Díky barvě Dark Inox a rovným liniím kávovar X4 odráží klasický design JURA. Zaujme vzhledem a je stylovkou v designově důmyslném prostředí jako je cateringové prostředí. Design X4 dosahuje dokonalé rovnováhy mezi estetikou a funkčností.

Podpora platebních metod

Kávovar X4 podporuje standard MDB a umožňuje připojení k mnoha platebním systémům. Po připojení k JURA MDB Interface 2.0 nabízí X4 maximální flexibilitu, ať už jde o kreditní nebo čipové karty a nebo mobilní platby. JURA Pocket Pilot 2.0 je také přesvědčivým řešením. Bezplatný software kombinuje bezkontaktní platby s účetním a řídícím systémem v uživatelsky přívětivém webovém prostředí.

Zatím zde nejsou žádná hodnocení
Zboží bylo přidáno na seznam přání
Produkt přidán k porovnání.