Jura C8
JURA C8
Čelní pohled
Pravý bok
Nádržka na vodu
Nádobka na zrno
Mlýnek na kávu
Displej
Příprava Cappuccina
Boční pohled
Horní pohled
Kávové speciality
Jura C8
JURA C8
Čelní pohled
Pravý bok
Nádržka na vodu
Nádobka na zrno
Mlýnek na kávu
Displej
Příprava Cappuccina
Boční pohled
Horní pohled
Kávové speciality

JURA C8

NOVINKA 2024!

JURA C8 PIANO BLACK

Kávovar C8 prezentuje novou kategorii kávovarů "premium economy" od JURA. Kompaktní kávovar, který dosahuje maximálních výsledků s designem prémiových kávovarů pro speciální kávový zážitek.

Minimalismus, který zvládá všechny klasické speciality: kávu, espresso, cappuccino a latte macchiato.

8463
Poslední kusy skladem
23 990 Kč
S DPH

Za tento produkt nejsou žádné věrnostní body.

 

Kávovar JURA C8 je vybaven mlýnkem Professional Aroma Grinder (P.A.G.) a spařovací jednotkou osmé generace, která vytáhne plnou chuť z každého šálku. S kávovarem JURA C8 je snadné nastavit nejen množství kávy a mléka, ale také intenzitu chuti podle vašeho osobního vkusu.

6 druhů nápojů včetně 2 mléčných specialit

Působivé konvexně konkávní linie kávovaru JURA C8 odrážejí DNA prémiového segmentu. Nenáročný Easy Control Panel s tlačítky zajišťuje jednoduché a intuitivní ovládání.

S voliteným příslušenstvím Wi-Fi Connect a aplikací J.O.E.®, lze kávovar JURA C8 ovládat prostřednictvím smartphonu nebo tabletu a může se pochlubit řadou doplňků, které posouvají uživatelský zážitek na další úroveň.

Čistý požitek

Kávovar JURA C8 má kompaktní rozměry, ale připravuje prvotřídní kávu.

Díky 3D spařovací jednotce s variabilní kapacitou 5 až 16 g, zachytí JURA C8 celý rozsah aroma kávy v jediném šálku. Pulzní extrakční proces (P.E.P.®) zajišťuje, že každé espresso je perfektně připraveno podle standardu baristy, přičemž je zde také prostor pro přidání vlastního osobního twistu s individuálním nastavením hrubosti mletí a množství vody i mléka. S funkcí dvou šálků je možné připravit dva šálky espressa nebo kávy současně – ideální pro společné chvíle u kávy.

Jemná mléčná pěna stiskem tlačítka

Jemná mléčná pěna umožňuje rozvinout chuť latte macchiata nebo dodává cappuccinu dokonalý závěr. Kávovar JURA C8 připravuje tyto dvě klasiky s jemnou mléčnou pěnou stisknutím tlačítka a nabízí nekompromisní kvalitu. Technologie jemné mléčné pěny, která napěňuje mléko dvakrát ve dvou samostatných komorách, vytváří lehkou texturu a velmi specifický typ mléčné pěny.

Zatím zde nejsou žádná hodnocení
Zboží bylo přidáno na seznam přání
Produkt přidán k porovnání.